_from concept to production

 

HOGENT
Hogent had nood aan een frisse en uitnodigende stand, waar toekomstige studenten de ruimte krijgen om het opleidingsaanbod van de school te ontdekken.
Lees meer
Inside/Outside Gent
Dit fonkelnieuw event in Flanders Expo in Gent bracht op een vernieuwende manier interieur, tuin en kunst bij elkaar. Het aanbod ging van de nieuwste trends over de klassieke waarden tot een bijzondere beleving. Op Inside Out kreeg men een unieke kans om te zien hoe professionals inspelen op de huidige en toekomstige tuin- en interieurtrends. Maar liefst 125 deelnemers brachten op 27.000m² het neusje van de zalm uit de woonwereld – voor zowel binnen als buiten.
Lees meer
The Hive
The Hive is een project met één doel: De Gentse digitale scene op de kaart zetten in een creatieve, duurzame en inovatieve co-workingspace.
Lees meer
Squid
Squid raambekleding was op zoek naar een reeks winkeldisplays om hun stijlvolle textieloplossingen aan hun klanten te kunnen presenteren. Hierbij stond het gebruiksgemak van de winkelbediende voorop.
Lees meer
BNP PARIBAS
BNP Paribas was op zoek naar een stand waarbij ze op een ongedwongen manier de bezoekers info kunnen verschaffen omtrent hun financiële producten zonder de look ’n feel van BNP uit het oog te verliezen.
Lees meer
Bench of steel
The first terrace and garden table designed and produced by Bunker D14. An architectural piece with strong lines. An elegant addition to a contemporary terrace or office exterior. Structure in steel, industrial painted in your preferred RAL color or just galvanized. Table top comes in polished concrete. A strong and indestructible piece designed and produced to resist.
Lees meer
Meisterwerke
Creators of fine woven art
Lees meer
RGB/Noise
“A combination of perfection and roughness”
Lees meer
Bar Partout
Lees meer
faceshield.be
Lees meer